Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Виставка робіт відомого російського художника Нікаса Сафронова в Чернігові
22:19
Виставка робіт відомого російського художника Нікаса Сафронова в Чернігові
Виставка робіт відомого російського художника Нікаса Сафронова в Чернігові

 

17 жовтня у будинку Колегіуму на Валу (Національнний архітектурно-історичний заповідник "Чернігів стародавній") розпочнеться виставка видатного російського художника Нікаса Сафронова. Шанувальники творчості митця ,або живопису взагалі, зможуть насолодитися великою кількістю пейзажів,   портретів, сюжетних композицій та натюрмортів. Загалом можна буде побачити понад 50 робіт.

Нікас Сафронов є одним з найвидатніших сучасних російських художників, який успішно працює у багатьох жанрах. На жаль, з його роботами більшість глядачів знайомі з журнальних репродукцій, бо основна частина картин художника знаходиться в приватних та музейних колекціях Росії, так і в інших країнах світу. Західними колекціонерами придбано понад 800 його художніх полотен. Серед власників робіт художника такі відомі люди, як Софі Лорен, Ален Делон, Жан-Поль Бельмондо, П’єр Карден, Дайана Росс, Монтсеррат Кабальє, Мадонна, Михайло Горбачов, Микита Міхалков.

Його персональні виставки завжди стають яскравою подією культурного життя міста, у якому проходить виставка, збираючи тисячі шанувальників живопису. Ось і дійшла черга до Чернігова. Сподіваюся, мешканцям нашого міста сподобається творчість генія сучасного стилю, адже в багатьох інших містах і містечках його чекають з величезним нетерпінням. 
Переглядів: 514 | Додав: Anya_K | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: